Aankondiging: Onze Bedrijfsnaam Wijzigt van The Garrison naar Castleson

Aankondiging: Onze Bedrijfsnaam Wijzigt van The Garrison naar Castleson

Bij deze willen wij met trots aankondigen dat onze bedrijfsnaam binnenkort zal veranderen. Vanaf nu zal ons bedrijf door het leven gaan als Castleson. Dit is een belangrijke stap voor ons, en we zijn enorm enthousiast over wat deze verandering zal betekenen voor de toekomst van ons bedrijf én voor onze klanten.

Waarom veranderen we van naam?

Na veel nadenken en gesprekken hebben we besloten dat het tijd was voor een frisse start met een naam die beter aansluit bij onze visie, onze waarden en de richting waarin we ons bedrijf willen sturen. Castleson is wat ons betreft de perfecte naam om onze kernwaarden en beloftes aan jullie, onze klanten, te weerspiegelen.

De naam The Garrison heeft ons jarenlang goed gediend, maar met het oog op de toekomst wilden we een naam die de kracht, kwaliteit en verfijning van onze producten en diensten nog beter tot uitdrukking brengt. Castleson voelt voor ons als een natuurlijk vervolg, een naam die elegantie en klasse uitstraalt en ons helpt om onze visie voor de toekomst verder vorm te geven.

Wat betekent Castleson voor ons?

De keuze voor Castleson is niet zomaar gemaakt. Het is een naam die de verbinding symboliseert tussen kracht en bescherming, waarden die wij hoog in het vaandel hebben. Het woord "Castle" staat symbool voor vertrouwen, stabiliteit en kwaliteit—een burcht waarop je kunt bouwen. “Son” brengt warmte en persoonlijkheid in het merk, een knipoog naar onze klantgerichte aanpak waarbij jullie, onze klanten, altijd op de eerste plaats komen.

Wij geloven dat Castleson de perfecte naam is om de klasse en verfijning te communiceren waar wij al jaren voor staan. Het vertegenwoordigt niet alleen onze producten en diensten, maar ook het fundament van onze bedrijfsfilosofie: betrouwbaarheid, topkwaliteit en klanttevredenheid.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Hoewel de naam verandert, blijft de kern van ons bedrijf hetzelfde. Castleson betekent dezelfde service, dezelfde toewijding en dezelfde kwaliteit waar jullie op kunnen rekenen. Onze online shop blijft het vertrouwde adres voor producten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. We blijven ons inzetten voor uitstekende klantenservice en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt erop vertrouwen dat de naamwijziging geen invloed zal hebben op jouw ervaring met ons. We blijven dezelfde toewijding aan klanttevredenheid bieden die je van ons gewend bent, en we streven er altijd naar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Een nieuwe naam, een zelfde visie

Onze naamswijziging naar Castleson markeert een nieuw hoofdstuk voor ons bedrijf, maar we blijven ons richten op wat écht belangrijk is: het bieden van uitstekende producten en een service waar je op kunt rekenen. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en hopen dat jullie met ons mee blijven groeien onder deze nieuwe naam.

Dank aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis, we waarderen jullie vertrouwen en blijven ons inspannen om dat vertrouwen elke dag opnieuw te verdienen. Castleson is klaar voor de toekomst, en wij hopen dat jullie dat met ons zullen ervaren!

Met vriendelijke groet,
Het team van Castleson